2013. február 18., hétfő

04x15 Stand By Me (Állj mellém) Jelenet



Megjelent egy részlet a 4.évad 15. részéről

Lefordítva: Shane- Ne piszkáld! A szigeten lévő gyógynövényekkel láttam el a sebedet. Mivel nem vagyok boszorkány, nem garantálhatok semmit.

                    Bonnie- Hogy gyógyultál meg?

                    Shane- Silas gyógyított meg. Segített nekem. Megcsináltad Bonnie feltámadt.

                    Bonnie- Menj a közelemből!

                    Shane- Tudom, hogy dühös vagy rám, de megfogod látni, hogy minden, amit tettem, hogy minden elveszett élet értelmet fog nyerni. Silas visszahozza őket.

                    Bonnie- Amire készülsz, az természetellenes, Shane.

                    Shane- Azt hiszem, most meg fog változni a véleményed.

                    Bonnie- Hogy érted, hogy most?

                    Shane- Amikor Silas felébredt, táplálkoznia kellett. Majdnem 2000 évig ki volt száradva. Vérre volt szüksége. Jeremy ott volt....

                    Bonnie- Mit akarsz ezzel mondani? Miről beszélsz?

                    Shane- Silas kiszívta az összes vérét, Bonnie. Jeremy halott.

Elijah visszatérése



Daniel Gillies a Vámpírnaplók Elijah-ja a 04x18 részében tér majd vissza a sorozatba. Azt még nem tudjuk, hogy hány rész erejéig, de a 18. epizódban már biztos, hogy benne lesz.
(Elijah az Ősi vámpírcsalád tagja Klaus testvére.)

Alex Pettyfer a Vámpírnaplókban

Úgy tudjuk ő fogja játszani Silas-t.
Vélemény? :)

(A hír még nincs megerősítve sehol!)

2013. február 17., vasárnap

Claire Holt is csatlakozik az Originals-hoz



A H2O című Disney-sorozatból is ismert Claire Holt lesz az Originals, azaz a Vámpírnaplók testvérsorozatának egyik főszereplője - utóbbi több karakterét a Vampire Diaries április 25-i adásában ismerhetik meg a tévézők. A színésznő Rebekah szerepét viszi tovább, aki Klaus és Elijah testvére.

Jövőre visszatérnek sokak kedvenc vámpírjai

A jövő év májusáig már biztosan lesz mit nézniük a The Vampire Diaries rajongóinak. Kérdés, hogy az RTL Klub mikor próbál meg a hazai fanatikusok kedvében járni.

Jó idők járnak mostanság a vámpírok rajongóira, már persze, ha a vérszívók tévés megjelenéseire gondolunk, hiszen nem csak a True Blood - Inni és élni hagyni jelentkezhet idén új szezonnal, hanem a jóval enyhébb és fiatalabb célközönségnek szóló Vámpírnaplók is. A The Vampire Diaries, mely akárcsak a True Blood, egy regénysorozat alapján készült, jelenleg a negyedik szezonjában jár, de a CW csatorna a tegnapi napon arra adott megbízást a készítőknek, hogy kezdjenek el dolgozni az ötödik szezonon is, amely ősztől kerülhet képernyőre.



A szériából itthon az RTL Klub mindössze két évadot adott le, a rajongóknak esetleg az jelenthet némi örömöt, hogy a könyvsorozatot a kiadója nem hanyagolja. Így ha a tévében nem is, de regény formájában sokan olvashatják Elena, Damon és Salvatore kalandjait. A Vámpírnaplókkal kapcsolatos hír egyébként, hogy ősszel egy testvérsorozatot is kaphat a széria, mely Klaus karakterére koncentrálna, s a The Originals munkacímet viseli.
Köszöntlek titeket az oldalamon, ami L.J.Smith világsikerű vámpír-könyvsorozatával, a Vámpírnaplókkal, a kötetekből készült/készülő sorozattal és annak szereplőivel foglalkozik! Mindenkinek kellemes böngészést kívánok!