2013. február 17., vasárnap

Jövőre visszatérnek sokak kedvenc vámpírjai

A jövő év májusáig már biztosan lesz mit nézniük a The Vampire Diaries rajongóinak. Kérdés, hogy az RTL Klub mikor próbál meg a hazai fanatikusok kedvében járni.

Jó idők járnak mostanság a vámpírok rajongóira, már persze, ha a vérszívók tévés megjelenéseire gondolunk, hiszen nem csak a True Blood - Inni és élni hagyni jelentkezhet idén új szezonnal, hanem a jóval enyhébb és fiatalabb célközönségnek szóló Vámpírnaplók is. A The Vampire Diaries, mely akárcsak a True Blood, egy regénysorozat alapján készült, jelenleg a negyedik szezonjában jár, de a CW csatorna a tegnapi napon arra adott megbízást a készítőknek, hogy kezdjenek el dolgozni az ötödik szezonon is, amely ősztől kerülhet képernyőre.



A szériából itthon az RTL Klub mindössze két évadot adott le, a rajongóknak esetleg az jelenthet némi örömöt, hogy a könyvsorozatot a kiadója nem hanyagolja. Így ha a tévében nem is, de regény formájában sokan olvashatják Elena, Damon és Salvatore kalandjait. A Vámpírnaplókkal kapcsolatos hír egyébként, hogy ősszel egy testvérsorozatot is kaphat a széria, mely Klaus karakterére koncentrálna, s a The Originals munkacímet viseli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése