2013. március 16., szombat

Ian lecserélte Ninát :)


A színész a People magazinnak mesélt új szerelméről, akivel néhány nappal ezelőtt ismerkedett meg egy rendezvényen.
A Vámpírnaplók sztárja szerelmes – ám ezúttal nem Nina Dobrev dobogtatta meg a szívét. A színész múlt hétvégén vett részt a South by Southwest fesztiválon, ahol megismerkedhetett az internet új sztárjával, Grumpy Cattel, aki leginkább arról vált híressé, hogy mindenkire tesz magasról, és eléggé mizantróp.

„Csodálatos! Egyetlen pillantás abba a gyönyörű, kék szemeibe, és megfog, nem ereszt!” – mesélte Ian a People magazinnak, aki egyébként aktivista és macskatulajdonos. – „Majdnem elloptam!”


A színész azt is elmondta, ezentúl bármikor meglátogathatja a cicust, mivel a gazdájával telefonszámot cseréltek.

04x17 Because the Night II. előzetes

Itt egy újabb előzetes a 04x17. részből
Feliratot sajnos még erre sem tudtam szerezni, de amint lesz felrakom

2013. március 14., csütörtök

Ma van Daniel születésnapja

Az Elijah-t alakító Daniel Gillies ma ünnepli 37. születésnapját. 
Karakterével legközelebb az évad 18. részében fogunk találkozni.
Happy Birthday :)

Ian az új Elenáról



"Elena most nagyon vagány és szórakoztató. Ha kilép a házból,
már nem rágjuk a körmünket, hogy vajon az életére fog törni valaki.        
Meg tudja védeni magát."- mondta Ian.

04x16 Bring It On jelenetek

3 jelenet a mai részből

2013. március 13., szerda

Taylor Kinney még idén nyáron megnősülhet

Lady Gaga mint odaadó, hűséges feleség. El tudjátok őt így képzelni? Állítólag pár hónap és a vadóc énekesnőt oltár elé vezeti barátja, a Vámpírnaplók szexi sztárja, Taylor Kinney. A dolog pikantériája, hogy korábban egy klipben már férj és feleségként szerepeltek.



Ezt is megéltük! Lady Gaga nyáron hozzámegy dögös pasijához, Taylor Kinney-hez. Legalábbis a sztár közeli barátja, DJ Lady Starlight szerint - írja a Sun. Az énekesnő 2011 szeptemberében kezdett randizni a Vámpírnaplókból is jól ismert, kigyúrt színésszel, amikor felkérte, hogy szerepeljen a You And I című dal videoklipjében.

A vad páros a munka során alaposan összemelegedett. Most ideiglenesen együtt is élnek Chicagóban, amíg az énekesnő felgyógyul csípőműtétje után. Ahogy a Life.hu is megírta korábban, Gaga tolószékbe került. Az énekesnő legjobb barátnője, Lady Starlight azonban megsúgta: "Nem árulok el titkot, ha azt mondom: a fiatalok idén összekötik az életüket" - fogalmazott. A videóban összejött a nász, szurkolunk nekik a való életben is!

2013. március 12., kedd

Izgalmas főszerepet kapott a szexi vámpír

A Szürke ötven árnyalata című regény villámgyorsan hódította meg az egész világot, és a pikáns történet filmváltozata hamarosan a mozikban is feltűnik.



Hónapokig keringtek a pletykák a film szereplőgárdájával kapcsolatban: olyan nevek merültek fel Christian Grey szerepére, mint Tom Hardy, Ryan Gosling vagy Ian Somerhalder. Az írónő végül beadta a derekát és megtörte a találgatásokat, saját Twitterjén osztotta meg, hogy a főszerepet nem másnak, mint a szexi vámpírnak, Ian Somerhaldernek szánja.

A Vámpírnaplók rosszfiúja már korábban is nyilatkozott a készülő filmmel kapcsolatban, méghozzá azt mondta, nagyon örülne, ha ő játszhatná el Christian szerepét. A női főszereplő személye még nem tisztázott, sokan pályáznak Anastasia Steele szerepére, többek között Mila Kunis, Alexis Bledel és Emma Watson is. Kíváncsian várjuk, melyik szerencsés hölgy lesz az, akit Ian alaposan elfenekelhet!

Elena új stílusa

A Vámpírnaplók hősnője, Elena nagy változásokon esik át, a sorozat producere, Julie Plec elárulta, hogy ez a lány öltözködésén is meg fog mutatkozni.



A Vámpírnaplók legutóbbi epizódjának eseményei gyökeresen megváltoztatták Elena életét, így nem csoda, hogyha a lány viselkedése mellett az öltözködése is teljesen más lesz, mint amit eddig megismertünk.

„Megmondtam a stylistoknak és Ninának – meséli Julie Plec, a sorozat producere –, hogy ha van pár dolog, amit meg akarnak tartani Elena ruhatárából, akkor fogják és vigyék, mert minden eddigi darabot el fogunk égetni! Ha jól tudom, egy kabátot és egy pár csizmát tartott meg.”

Julie elmondása szerint már nagyon rég várják, hogy kissé felfrissítsék Elena gardróbját, és most végre van rá lehetőségük. „Eddig egy nagyon egyéni és gátlásos lányt ismerhettünk meg, és mikor ez a lány vámpírrá változott, kissé szabadabbá tettük az öltözködését. De most egy nagyobb fordulathoz érkeztünk, így teljesen kiürítettük a gardróbját, hogy aztán teljesen másféle darabokkal töltsük meg” – mondja Plec.

De milyen stílusúak ezek az új darabok? Julie elmondása szerint csupa modern ruha és kiegészítő lesz: több szoknya, több öv, több ékszer. Két epizód erejéig még a hajába is visznek egy kis színt.