2013. március 13., szerda

Taylor Kinney még idén nyáron megnősülhet

Lady Gaga mint odaadó, hűséges feleség. El tudjátok őt így képzelni? Állítólag pár hónap és a vadóc énekesnőt oltár elé vezeti barátja, a Vámpírnaplók szexi sztárja, Taylor Kinney. A dolog pikantériája, hogy korábban egy klipben már férj és feleségként szerepeltek.



Ezt is megéltük! Lady Gaga nyáron hozzámegy dögös pasijához, Taylor Kinney-hez. Legalábbis a sztár közeli barátja, DJ Lady Starlight szerint - írja a Sun. Az énekesnő 2011 szeptemberében kezdett randizni a Vámpírnaplókból is jól ismert, kigyúrt színésszel, amikor felkérte, hogy szerepeljen a You And I című dal videoklipjében.

A vad páros a munka során alaposan összemelegedett. Most ideiglenesen együtt is élnek Chicagóban, amíg az énekesnő felgyógyul csípőműtétje után. Ahogy a Life.hu is megírta korábban, Gaga tolószékbe került. Az énekesnő legjobb barátnője, Lady Starlight azonban megsúgta: "Nem árulok el titkot, ha azt mondom: a fiatalok idén összekötik az életüket" - fogalmazott. A videóban összejött a nász, szurkolunk nekik a való életben is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése