2013. május 3., péntek

Interjú Candice Accola-val

JustJaredJr.com Candice Accola-t kérdezte Klaus gyerekéről és arról mire számíthatunk a
következő epizódban.


JJJ: "Mit tudsz mondani arról, hogy mi fog történni a fináléig?"

Candice: "A mai és a jövő heti epizódban is el fogunk merülni a mitológiában és egy nagy megmérettetéssel állunk majd szemben. Kellemetlen dolgokkal fogunk szembe kerülni, még pedig azzal, hogy a csapat csak egy kicsivel jobb. És a végén az évadnak, teljesen új lappal indul minden."

JJJ: "Caroline Klaus után megy New Orleansba?"

Candice: "Nyilvánvaló, hogy a spin-off sorozat elindul, és Julie Plec, én és mindenki, aki a sorozatban dolgozik nagyon izgatott. A karakterek bizonyos csoportja távozni fog. Én nem tudom mi váltani fogunk-e sorozatot. Még nem teljesen vitatták meg ezt a dolgot."

JJJ: "Mik voltak az első gondolataid, amikor megtudtad Hayley terhes Klaus gyerekével?"

Candice: "Személy szerint úgy gondolom ez jó, hiszen Rebekah így megkapja azt, amit annyira szeretne, a családot. És Klaus olyan helyzetbe kerül, amikor meglátjuk, hogy ő nem olyan embertelen amilyennek látszik, és több emberség van benne, mint valaha. Ő apa lesz! Tudom, hogy az állatok is szaporodnak, de a természetfeletti világban mégis ez a legemberibb dolog főleg, hogy a vámpírok egy része nagyon is vágyik erre."

JJJ: "Meglepett, hogy az írok ezt írták?"

Candice: "Én értem miért és hova tartanak ezzel. És mi mindannyian, mint kis keselyűk úgy vettük körbe az írókat. Nagyon jó munkát végeztek."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése